Bevallen

Mijn zus is bevallen!

Een bijzonder spannend moment in mijn leven, mijn zus is bevallen van een meisje! Ze heet Luna en alles zit erop en eraan. Ik ben dus nu trotse oom, een ding scheelt met een paar jaar kan in tegen iedereen opscheppen dat er een lekker ding in mijn bed gelegen heeft. Mocht je dit verkeerd willen opvatten? Je kunt op mijn slaapkamer het allerbeste films en series kijken, en wat is er nu leuker dan Doornroosje kijken op een 50 inch televisie met het allerbeste geluid!

nameitkinderkledingMaar ik had een dilemma, want wat koop je als geschenk voor je zus die net bevallen is? Als nieuwe ouders krijg je vaak ontzettend veel kleding en andere dingen in grote maten. Goed voor mezelf om te onthouden mocht ik ooit nog eens vader worden, kleding in maat 62/68 hoef je zelf niet meteen aan te schaffen want 90% van de visite brengt kleding mee in deze maat. Ook knuffels hoef je niet aan te schaffen want het zijn vooral knuffels en kleding die je krijgt bij de kraamvisites. En daarmee was mijn dilemma nog niet opgelost want, ze wisten al vrij snel dat het een meisje zou worden, dus ze hadden ook weinig uniseks dingen aangeschaft. Maar al vrij snel kwam ik bij Name it kinderkleding terecht, hier vond ik unieke kleding die bij mijn en mijn zuster haar smaak past. Ik zal niet verraden wat voor leuke kleding ze daar hebben, maar ik heb daar bijzonder goed kunnen slagen!

Name it kinderkleding scoort goed!

Mijn zuster was bijzonder aangenaam verrast door mijn keuze aan kleding voor haar dochter, en ook voor het feit dat ik de maat goed had ingeschat. Ik heb namelijk kleding aangeschaft in maat 74/80 vrij groot en daarbij heb ik ook nog eens rekening gehouden met wanneer Luna deze kleding aan zou kunnen. Uiteraard is dat ook nog altijd giswerk, nu was Luna op de echo al niet meteen een groot kind, dus was het vrij eenvoudig in te schatten dat ze niet voor vier maanden tot een half jaar oud, in deze maat zou gaan passen. Tegen die tijd is het natuurlijk heel ander weer buiten… Ik zal niet liegen ik was bijzonder content met mijzelf dat mijn zuster zo gecharmeerd was van en de kleding en de grote maat – en het feit dat de kleding op het moment dat Luna deze zal passen ook bij het seizoen past. Amazingkids.nl (1 van de webshops) had Name it sale , dus daar heb ik ook gelijk wat kleren ingeslagen.

Luna groeit overigens goed met mijn zus gaat alles goed, en helaas ga ik geen foto’s plaatsen van mijn nieuwe nichtje omdat ik van mening ben dat wanneer zijn graag haar privéleven online wil zetten, ze dat zelf mag gaan doen.  Een ding is zeker ben jij nog op zoek naar een uniek cadeau, en wil je daar hulp bij? Want je denkt toch niet echt dat ik zelf bedacht hebt welke maat ik moest hebben… dan is het een goed idee om bij Name it kinderkleding te gaan kijken. Je krijgt de hulp die je maar nodig mocht hebben, en het assortiment is geweldig! In mijn vriendengroep is ook steeds meer de vraag wie de volgende gaat zijn.